Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Disa veçoritë e invertuesit i pastër të dalluar nga Kina

Pika e tretë është se invertuesi i pastër i sineve nga Kina gjithashtu ka stabiliteti shumë të mirë, Dhe mund të mbajë më mirë paraqitjen e saj të pandryshuar në rast të vullnetit të pamjaftueshëm apo presion negativ. Prodhimi i pastër i neveritshëm i vajzave të pastër përshtat një guaskë të gjitha alumiumiumit, e cila ka shfaqje të mirë të nxehtësisë, performancë fizike të mirë, Rezistenca e mirë e fërkimit dhe mund të rezistojë ekstrusionin ose ndikimin nga një forcë e jashtme.

2022-07-20 Shih më shumë

Ndryshim i mirë nga klienti

2021-12-20 Shih më shumë

Cilat janë paralajmërimet për fillimin e shpresës së lartë të frekuencës së lartë.

Shkallët e fillimit të cilësisë së lartë: Fuqia e parë për ngarkesën në mënyrën e bypass, dhe në rastin e konfirmit se nuk ka rrethi të shkurtër të linjës së prodhimit dhe nuk ka mbingarkuar, filloni pa ngarkesë.

2022-07-26 Shih më shumë

UPS e jashtme

2021-07-15 Shih më shumë

Cilat janë avantazhet e prodhimeve me cilësi të prodhimit të OEM Inverter.

Pika e parë është se prodhimet e cilësisë të prodhimit të OEM Inverter kanë karakteristikat e fillimit të shpejtë dhe efikasitetit shumë të lartë të konvertimit. Veçanërisht përmirësuesi i invertitur, performancë dhe funksionet e tij në të gjitha aspektet janë përmirësuar shumë. Shpejtësia e prodhimeve të prodhimit të OEM-së Inverter për të konvertuar ushqimin gjithashtu ka rritur shumë, e cila ka përmirësuar shumë efektshmërinë e punës së përgjithshme.

2022-08-01 Shih më shumë

Si të nxitësh zhvillimin e fabrikës së projektimit të vetme të cilësisë së fabrikës Hybrid Inverter.

Parakusht për nxitjen e projektimit të vetë fazës së cilësisë, fabrika Hybrid Inverter Hyar është të ketë mbështetje teknike të mjaftueshme. Invertuesit janë në fakt një industri relativisht me teknologji të lartë.

2022-08-05 Shih më shumë

Cilat janë avantazhet e MPPT-skërkuesit i cilësisë, Kontrolluesit nga Kina

Kontrolluesi i cilësisë së MPPT është zhvilluar me teknologjinë e përparuar, me dritat e shfaqjes LED (ekrana) mbi të, e cila mund të mbikqyrë ngarkesën në kohë reale dhe të bëjë baterinë më gjatë. Sistemi i kontrollit i cilësisë së MPPT, Kontrolluesit i lartë nga Kina miraton çipse të teknologjisë së lartë, e cila mund të përmirësojë norman e përdorimit të energjisë diellore dhe të përmirësojë efektshmërinë e konvertimit të energjisë së dritë në elektricitet me shpejtësi të lartë.

2023-01-04 Shih më shumë

Si të zgjedh si duhet inverteri

Kur zgjedhim invertuesin, së pari duhet të kuptojmë se çfarë lloj pajisje elektrike. Invertuesit e mëposhtme me tri herë fuqinë e lartë. Të gjithë kanë karakteristikat e mëposhtme: dhe pajisje të tjera që përdorin fuqinë e një faze të vetme. ◆ Invertuesi i frekuencës së ulët, prodhimi i valës së pastër, në dispozicion për ngarkesë të ndjeshme. ◆ 3 hapa progresive, 7 detyrues i llojit të baterisë. ◆ Faktori i lartë i fuqisë. ◆ Transferoi automatikisht midis mënyrës së baterisë dhe të mëdhave të linjës. ◆ Ngarkimi, mbi temperaturën, mbi akuza, bateri të ulët.

2022-10-17 Shih më shumë

Shih më shumë